چگونه بر وابستگی دستگاه خود غلبه کنید و یک سم زدایی دیجیتال را مدیریت کنید
زندگی در دنیای دیجیتال می تواند مفید باشد. سفارش دادن مواد غذایی برای تحویل گرفتن، به اشتراک گذاری عکس یا موسیقی و حفظ ارتباط با خانواده و دوستان، بدون توجه به فاصله، راحت است. با این حال، می تواند تخلیه کننده نیز باشد. احساس «روشن بودن» و سازنده بودن، افراد را به بازنگری در تعادل خود در دنیای دیجیتال اشباع سوق داده است.
بیش از 70 درصد از بزرگسالان آمریکایی نگران این هستند که چگونه تکنولوژی و فناوری بر سلامت روان و روابط شخصی آنها تأثیر می گذارد. این نگرانی از طریق رسانه هایی که به عادات ناسالم مردم با رسانه های اجتماعی و تلفن ها اشاره می کنند، تقویت می شود.
برای سم زدایی دیجیتال چه باید کرد؟ یک خط مبهم بین مصرف دیجیتال سالم و ناسالم وجود دارد. برخی از مردم احساس می کنند برای درک این مرز نیاز به قطع کامل از دنیای دیجیتال دارند. ایده سم زدایی دیجیتال در حال محبوبیت است. این عمل شامل جدا شدن عمدی از فناوری های دیجیتال برای دستیابی به تعادل و رفاه دیجیتال است. نزدیک به نیمی از آمریکاییها گزارش میدهند که تلاش آگاهانهای انجام میدهند تا مرتباً از صفحه نمایش خود دور شوند.
اما آیا این تلاش کافی است؟ جای تعجب نیست که 62 درصد از آمریکایی ها اعتراف می کنند که به دستگاه های خود و اینترنت معتاد شده اند. علیرغم بهترین تلاش افراد برای جدا کردن و ایجاد تعادل، تحقیقات نشان می دهد که سم زدایی دیجیتال اغلب کوتاهی می کند.
یافتن شیوه های جایگزین
رفاه دیجیتال ذهنی است. ما در مورد فناوری و رفتار مصرف کننده تحقیق می کنیم. تحقیقات اخیر ما سفر سمزدایی دیجیتالی را مورد مطالعه قرار داد، جایی که مردم از دنیای الکتریک فاصله میگیرند و هدفشان کشف مواردی است که از کسانی که به دنبال رفاه دیجیتالی هستند حمایت یا خرابکاری میکند. یافتههای ما چهار استراتژی کلیدی را برای بهبود نتیجه این سفر به سمت دستیابی به تعادل دیجیتالی سالمتر برجسته میکند: شیوههای جایگزینی، پیوندهای اجتماعی، آگاهی و رفاه دیجیتال به عنوان یک سفر.
ما دریافتیم که احساس کناره گیری در طول سم زدایی دیجیتال بسیار رایج است. برای بسیاری، دست بردن به گوشیهایشان و پیمایش به یک رسم تبدیل شده است که اغلب متوجه نمیشوند دارند این کار را انجام میدهند. بسیاری مانند پستانک بزرگسالان هنگام بی حوصلگی یا استرس به دستگاه های خود روی می آورند. در نتیجه، یافتن جایگزینی برای منحرف کردن ذهن و اشغال دستان شما می تواند در طول سم زدایی دیجیتال بسیار مهم باشد.
این شیوههای جایگزینی اغلب شامل سرگرمیها یا فعالیتهایی است که منجر به بازی میشود. در بزرگسالی، مردم گاهی اوقات فراموش می کنند که لذت بردن چه حسی دارد. با جدا کردن سرگرمی از لیست وظایف خود و درگیر شدن در بازی به خاطر خودش، می توانید سطح استرس را به میزان قابل توجهی کاهش دهید و رفاه دیجیتالی خود را افزایش دهید.
اطلاعات بیشتر
انسان ها ذاتا موجوداتی اجتماعی هستند. در واقع، ابزارهایی مانند ایمیل، پیامهای متنی و رسانههای اجتماعی راههایی برای تقویت ارتباطات اجتماعی ارائه میدهند. با این حال، این تمایل ذاتی برای ارتباط، همراه با اتکای مردم به فناوری، میتواند منجر به احساس FOMO – ترس از دست دادن – و اضطراب در طول سمزدایی دیجیتال شود.
متوسط بزرگسالان در حال حاضر 70 درصد کمتر از دو دهه قبل وقت خود را با دوستان خود می گذرانند. دستگاههای دیجیتالی اتصال را ارائه میدهند، اما بخشهایی از تجربه گم شدهاند، مانند لذت تماس حضوری و اعتماد به دیگران که میتواند به سختی آنلاین شود. بنابراین در حالی که ما جامعه ای به هم پیوسته تر هستیم، روابط آسیب می بیند و مردم بیش از همیشه تنها هستند.
بنابراین، در طول سم زدایی دیجیتال، بسیار مهم است که فنجان خود را از جامعه پر کنید، چه از طریق دوستی های موجود یا با ایجاد دوستی های جدید. توصیه میکنیم در کنار دیگران در سمزدایی دیجیتالی شرکت کنید، زیرا اگر دوست شما در طول یک شب بیرون از خانه تلفن خود را بیرون بکشد، FOMO ممکن است سر زشت خود را به عقب برگرداند.
تقویت پیوندهای اجتماعی
با توجه به اینکه بزرگسالان حدود 90 درصد از وقت خود را در داخل خانه می گذرانند، شکستن روال و رفتن به بیرون می تواند دیدگاه جامع تری در مورد رفاه شخصی و جهانی ارائه دهد. در مطالعه ما، یوگا و مدیتیشن روشهای رایجی بودند که سمزداها لحظاتی را برای آگاهی بیشتر از افکار خود پیدا میکردند که به پرورش رفتارهای عمدیتر کمک میکرد.
در نهایت، رفاه دیجیتال یک سفر است. این چک لیستی نیست که پس از تکمیل، به معنای تکمیل شدن شما باشد.
متاسفانه، یک سم زدایی برای درمان عدم تعادل دیجیتال کافی نیست. درعوض، سم زدایی موفق اغلب افراد را درون نگر و کنجکاو می کند. شرکت کنندگان در تحقیق ما به اشتراک گذاشتند که عودها شایع هستند، به خصوص اگر اهداف جاری را تعیین و نظارت نکنند. مهمتر از همه، نیازهای شما در طول زمان تغییر می کند و تکامل می یابد. به عبارت دیگر، آنچه در حال حاضر کار می کند ممکن است آن چیزی نباشد که در آینده به آن نیاز دارید.
منبع: https://shafaghnews.com